bestelprocedure

Om u zo goed mogelijk op weg te helpen in onze winkel vertellen wij u hier stap voor stap

hoe u bij Bijouxworld kunt bestellen.

1.  

Heeft u nog geen account bij ons aangemaakt dan kunt u die heel eenvoudig aanmaken door op de knop maak er een aan rechtsbovenaan te klikken. U wordt verzocht alle velden in te vullen. Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u nodig bij iedere bestelling.

2.

Klik op de knop verzend. U ontvangt automatisch een bevestigingsmail waarin uw inlogcode en wachtwoord genoemd worden. In deze mail staat ook een link waar u op moet klikken om uw account te activeren. LET OP! Bij gebruik van een hotmail-adres kan deze in de spammap terechtkomen.

3.

Plaats uw bestelling. In het laatste scherm wordt u gevraagd uw adresgegevens in te vullen. Deze zullen gekoppeld worden aan uw inloggegevens en hoeft u een volgende keer niet meer in te vullen als u bij ons inlogd.

4.

Als u op de knop bevestig heeft geklikt is uw bestelling geplaatst en ontvangt u hiervan direct een bevestiging per mail.

5.

Als laatste kunt u bij wijzigingen van uw gegevens deze zelf aanpassen door op de knop account onderhoud in de linkerkolom te klikken. Ook hier krijgt u weer een bevestiging van.

Heeft u verder nog vragen, dan kunt u contact opnemen onder de knop contact.

Wij wensen u veel winkelplezier.

 
< Vorige   Volgende >